Sistem solar 4MW kita mung diinstal

微信图片_20211206161546 微信图片_20211206161554

Kutha kita kanggo konstruksi kotamadya, pamrentah wis tuku sistem solar 4MW perusahaan kanggo ngisi bus ing dalan kutha tanggal 6, Desember.

Sistem tenaga surya mati-grid nggunakake panel surya kanggo ngowahi energi solar dadi listrik kanthi cahya, nyuplai beban liwat pengontrol daya solar lan discharge, lan ngisi baterei;ing cuaca peteng utawa ora ana cahya, unit baterei kanthi beban DC menyang pengontrol baterei, lan baterei langsung menyang inverter independen, liwat inverter inverter independen menyang AC, kanggo nyuplai beban AC. Sistem pembangkit tenaga surya Off-grid yaiku akeh digunakake ing wilayah pegunungan remot, wilayah daya-free, pulo, stasiun basa komunikasi lan panggonan aplikasi liyane.Sistem iki umume kasusun saka Uploaded kothak photovoltaic dumadi saka modul sel solar, daya solar lan discharge controller, Pack baterei, off-grid inverter , Beban DC lan beban AC. Kothak fotovoltaik ngowahi tenaga surya dadi tenaga listrik kanthi cahya, nyuplai beban liwat pengontrol daya lan discharge solar, lan ngisi baterei, baterei bakal nyuplai beban DC tanpa cahya, lan baterei uga bakal langsung nyedhiyakake inverter independen, nguripake inverter menyang AC kanggo nyedhiyakake beban AC.

Faktor sing kudu dipikirake ing desain sistem tenaga surya:
1. Ing ngendi sistem pembangkit tenaga surya digunakake?Kepriye kahanan radiasi cahya srengenge ing wilayah kasebut?

2. Pira daya beban sistem?

3. Apa voltase output saka sistem, DC utawa AC?
4. Pira jam sistem kudu bisa digunakake saben dina?
5. Ing cilik saka udan cuaca tanpa suryo srengenge, carane akeh dina sistem perlu terus-terusan sumber daya?
6. Kahanan beban, resistivitas murni, kapasitansi utawa sensibilitas listrik, pinten arus wiwitan?

Bagéan utama saka sistem pembangkit listrik tenaga surya mati-kotak, nanging uga komponèn paling terkenal saka sistem, iku kanggo ngowahi energi solar saka energi radiation menyang DC energi.Miturut syarat daya lan voltase pangguna beda, komponen sel solar. bisa digawe menyang nggunakake siji, utawa sawetara komponen sel solar bisa disambungake ing seri (kanggo ketemu syarat voltase) lan ing podo karo (kanggo ketemu syarat saiki), kanggo mbentuk Uploaded sumber daya kanggo nyedhiyani daya saiki luwih gedhe.Sel solar komponen ditondoi dening daya khusus wilayah dhuwur, umur dawa lan linuwih dhuwur.Ing wektu layanan 20 taun, daya output irungnya dening umume ora luwih saka 20%. Kanthi owah-owahan saka suhu, saiki, voltase lan daya saka Pack baterei uga bakal ngganti, supaya voltase negatif lan koefisien suhu kudu dijupuk. ing akun ing desain seri komponen.


Wektu kirim: Dec-06-2021