Bahan baku kanggo panel surya ambruk

微信图片_20211210165730微信图片_20211210165730 微信图片_20211210170037 微信图片_20211210170044

Sawise stabilitas telung minggu berturut-turut, rega bahan silikon nuduhake penurunan paling gedhe ing taun kasebut, rega injeksi senyawa kristal tunggal lan bahan padhet kristal tunggal ambruk luwih saka 3% saben wulan, lan permintaan sing dipasang ing hilir bakal nambah. !
Sawise bahan silikon hulu lan potongan rega wafer silikon, rega komponen ambruk ing ngisor 2 yuan kanggo watt siji. Miturut sawetara pasar nuduhake yen rega saiki watt siji kira-kira 1,9 yuan, lan ing 8 Desember, ing calon sing menang. proyek pengadaan modul photovoltaic ing 2021, rega 1,84 yuan / W wis muncul.

Tanggal 1 Desember, ing Konferensi Inovasi Fotovoltaik kaping 6 2021 sing diselenggarakake dening Jaringan Industri Fotovoltaik, Zhang Xiaobin, wakil presiden eksekutif Asosiasi Industri Tenaga Surya Shandong, ujar manawa kanthi rilis kapasitas produksi silikon, rega komponen bakal mboko sithik nelpon maneh, lan kekurangan. saka inverter bakal alleviated.Dheweke mbadek yen total kapasitas sing dipasang bakal tambah akeh ing 2022! Kanthi implementasine reformasi listrik, proyek industri lan komersial wis dadi titik panas.
Ing tanggal 11 Oktober, Komisi Pembangunan lan Reformasi Nasional ngetokake Notifikasi babagan Pendalaman Luwih saka Reformasi Berorientasi Pasar Pembangkit Listrik Tenaga Batubara, mbatalake rega dodolan katalog industri lan komersial, sing bakal fluktuasi karo rega tenaga batubara on-grid. .Pengguna industri lan komersial bisa milih mlebu pasar tenaga lan tuku listrik langsung saka perusahaan pembangkit listrik utawa perusahaan sade listrik. kanggo pangguna industri lan komersial listrik ing Desember 2021, lan meh kabeh ruang ngambang rega listrik sajrone jam sibuk lan jam sibuk.
Kanthi mundhake rega listrik industri lan komersial, asil proyek fotovoltaik sing disebarake wiwit mundhak.Bisa diramalake yen sajrone periode Rencana Lima Taun kaping 14, kanthi dhukungan saka promosi lan reformasi rega listrik kabeh kabupaten, jaman emas fotovoltaik sing disebarake wis teka!
Kanggo perusahaan ing industri konsumsi energi dhuwur, miturut peraturan saiki, tingkat rega listrik listrik sing dituku dening perusahaan kothak daya kudu 1,5 kaping rega tuku listrik pangguna liyane. Ing saiki, China strictly kontrol expansion wuta konsumsi energi dhuwur. perusahaan, lan biaya listrik perusahaan konsumsi energi dhuwur mundhak.Luwih ekonomis kanggo milih nandur modal lan nginstal fotovoltaik sing disebarake kanggo panggunaan spontan.
Ing wilayah wétan China, kayata Provinsi Shandong, Provinsi Hebei, Kutha Beijing, Provinsi Jiangsu lan papan liyane, perusahaan relatif luwih akeh sing melu manufaktur, perusahaan duwe akeh pabrik, tekanan gedhe babagan pengurangan emisi, lan kekarepan kanggo nandur modal ing instalasi saka photovoltaic mbagekke bakal kuwat.

Saka sudut pandang komersial, perusahaan gedhe lan pabrik, rantai supermarket, lan perusahaan swasta kabeh duwe kaluwihan ing sumber daya gendheng. Umume perusahaan kasebut minangka konsumen gedhe, lan panggunaan energi gendheng sing cukup bakal dadi aset sing potensial. hak properti omah saka jenis iki Enterprises umume bisa tekan hak nggunakake luwih saka 20 taun, kang luwih cocok kanggo pangembangan megawatt utawa stasiun daya gendheng luwih gedhe, kang ora mung solves masalah listrik kanggo Enterprises, nanging uga ndadekake a kontribusi gedhe kanggo keuntungan perlindungan sosial, ekonomi lan lingkungan.
Atap industri lan komersial cocok banget kanggo instalasi pembangkit listrik fotovoltaik, utamane dibayangke ing titik ing ngisor iki:
1. Wilayah atap industri lan komersial gedhe, sing dadi sumber daya perusahaan sing ora aktif! Bisa dikembangake lan digunakake kanggo menehi saluran luwih akeh kanggo perusahaan kanggo nambah penghasilan, lan penghasilan stasiun tenaga fotovoltaik dhuwur.
2. Konsumsi listrik industri lan komersial gedhe, lan biaya listrik larang.Sawise instalasi pembangkit listrik, pangguna industri lan komersial bisa nggunakake pembangkit listrik stasiun tenaga fotovoltaik kanggo nyuda biaya listrik perusahaan.Kajaba iku, dheweke uga bisa nggunakake cara spontan nggunakake keluwihan listrik kanggo ngedol sisa listrik menyang negara lan entuk bathi.
3. Negara kanthi kuat ningkatake konservasi energi lan ngurangi emisi, lan akeh perusahaan sing ngadhepi tekanan saka konservasi energi lan merek perlindungan lingkungan. Pembangkit listrik tenaga fotovoltaik minangka energi sing resik.Instalasi pembangkit listrik fotovoltaik bisa nyuda emisi karbon, nggawa reputasi perusahaan ijo menyang perusahaan, nambah pengaruh perusahaan lan nambah citra perusahaan, kertu jeneng merek sing dhuwur, kenapa ora?
4. Sawetara kutha sing maju kanthi ekonomi duwe kakehan listrik, nyebabake kekurangan listrik!Pasang pembangkit listrik fotovoltaik bisa nyuda tegangan listrik lan nyuda tekanan listrik.
5. Lampu sing apik, atap industri lan komersial umume adoh saka wilayah omah, lampu sekitar ora diblokir, lan efisiensi pembangkit listrik dhuwur!
6. Atap dadi kuwat lan modis.Sistem pembangkit listrik fotovoltaik sing disebarake sing dibangun ing atap pabrik industri lan komersial ora mung ora bakal ngrusak struktur gendheng, nanging uga bisa nyuda sinar srengenge langsung sing ditanggung dening atap, erosi banyu udan, lan nambah umur layanan atap.


Wektu kirim: Dec-10-2021