Babagan awake dhewe

Apa kita
Apa sing kita lakoni
teknologi kita
Apa kita

Hebei Gaojing Photovoltaic Technology Co.Ltd (Mantan Hebei Yatong Photovoltaic Technology Co., Ltd) didegaké ing taun 2015 lan dumunung ing sisih kulon desa Dabeisu sing éndah, Kutha Hequ, Kabupaten Ningjin, Kota Xingtai, Provinsi Hebei, China. kanggo riset lan ngembangaken, prodhuksi lan adol panel surya. Perusahaan utamane mrodhuksi panel surya polycrystal lan monocrystal kanthi paramèter sing beda. Iku ngoptimalake panggunaan standar internasional lan industri, ngontrol saben proses kanthi ketat, njamin kualitas saben komponen.

Produk kita didol menyang Eropa, Amerika Selatan, Timur Tengah, Asia, Afrika lan negara lan wilayah liyane. Energi fotovoltaik surya, minangka energi anyar sing bisa dianyari, minangka energi paling akeh sing bisa digunakake manungsa.Energi surya minangka energi ijo lan bisa dianyari sing paling murni lan becik.Yen bisa digunakake kanthi akeh ing sistem tenaga China, regane bakal luwih gedhe tinimbang nilai ekonomi.Iku uga bound kanggo akselerasi jangkah saka gunung ijo lan banyu bening.

Apa sing kita lakoni

Perusahaan spesialisasi ing riset lan pangembangan, produksi, dodolan lan layanan produk photovoltaic solar.Nyedhiyakake produk fotovoltaik berkualitas tinggi kanggo para pelanggan ing saindenging jagad.Rangkaian produk kalebu panel surya, lampu jalan surya, integrasi sistem pembangkit listrik tenaga surya, produk aplikasi solar.Produk lan solusi serial kanggo nyukupi kabutuhan panggunaan pelanggan sing beda ing macem-macem skenario.Sistem kontrol kualitas sing ketat lan proses produksi sing sampurna, produksi profesional saka macem-macem model lan spesifikasi silikon kristal tunggal, komponen solar polysilicon, sing kualitase cocog karo standar, wis nggawe grup pelanggan lan jaringan penjualan sing diwasa, nggawe macem-macem platform pelanggan pasar. .Panel surya sing dibutuhake kanggo nyedhiyakake sistem generasi sing disebar ing rooftop, lan lampu jalan surya ukuran cilik lan medium, wis kasedhiya kanggo atusan kulawarga ing China.GPV setya nyedhiyakake energi daya resik sing lestari lan menehi kontribusi kanggo masa depan bumi sing ijo.
 

teknologi kita

Teknologi setengah ngethok

Sèl solar setengah-potong persis apa jenenge - iku sel solar silikon tradisional sing wis dipotong setengah nggunakake pemotong laser.Sèl setengah potong nyedhiyakake sawetara keuntungan tinimbang sel surya tradisional.Sing paling penting, sel solar setengah potong nawakake kinerja lan daya tahan sing luwih apik.

0~8_7MH${$ZN6}2$NMN~)FD