Kabar

  • Rega baterei wis dikurangi bubar

    Rega baterei wis dikurangi bubar

    Donya kabeh kanggo keuntungan;jagad iki rame, kabeh kanggo entuk bathi."Ing tangan siji, energi solar iku inexhaustible.Ing sisih liyane, proses pembangkit listrik tenaga surya ramah lingkungan lan bebas polusi.Dadi, pembangkit listrik fotovoltaik minangka salah sawijining cara pembangkit listrik sing becik ...
    Waca liyane
  • Bahan baku kanggo panel surya ambruk

    Bahan baku kanggo panel surya ambruk

    Sawise stabilitas telung minggu berturut-turut, rega bahan silikon nuduhake penurunan paling gedhe ing taun kasebut, rega injeksi senyawa kristal tunggal lan bahan padhet kristal tunggal ambruk luwih saka 3% saben wulan, lan permintaan sing dipasang ing hilir bakal nambah. !Sawise ...
    Waca liyane
  • Sistem solar 4MW kita mung diinstal

    Sistem solar 4MW kita mung diinstal

    Kutha kita kanggo konstruksi kotamadya, pamrentah wis tuku sistem solar 4MW perusahaan kanggo ngisi bus ing dalan kutha tanggal 6, Desember.Sistem tenaga surya off-grid nggunakake panel surya kanggo ngowahi energi solar dadi listrik kanthi cahya, nyuplai beban liwat daya solar lan ...
    Waca liyane
  • Inverter mung saiki digawe dening perusahaan

    Inverter mung saiki digawe dening perusahaan

    Inverter, uga dikenal minangka pengatur daya, pengatur daya, minangka bagéyan penting saka sistem fotovoltaik. Fungsi sing paling penting saka inverter fotovoltaik yaiku ngowahi daya DC sing diasilake panel surya dadi daya AC sing digunakake ing piranti omah.Kabeh genera listrik...
    Waca liyane
  • Fotovoltaik atap saka panel surya 530 watt sing mung diprodhuksi

    Fotovoltaik atap saka panel surya 530 watt sing mung diprodhuksi

    Konstruksi atap fotovoltaik nggunakake panel surya 500w Perusahaan kita wis ngrampungake konstruksi fotovoltaik atap panel surya 500 watt, nggunakake panel surya sing diprodhuksi dening perusahaan kita.Tenaga surya minangka sumber daya lingkungan ijo sing ora bisa entek. Atap surya uga minangka bagean sing paling penting ...
    Waca liyane
  • Pameran Kanton kaping 130

    Pameran Kanton kaping 130

    Pameran Kanton kaping 130 dianakake wiwit tanggal 15 nganti 19 Oktober 2021, sing dirawuhi perusahaan kita.Canton Fair nyiyapake 51 area pameran miturut 16 kategori komoditas, lan area pameran "Produk Karakteristik Revitalisasi Desa" disiyapake bebarengan onlin ...
    Waca liyane
  • Kaluwihan saka pembangkit listrik fotovoltaik rooftop

    Kaluwihan saka pembangkit listrik fotovoltaik rooftop

    Pembangkit listrik fotovoltaik sing disebarake gendheng wis ngrampungake masalah pendhudhukan tanah lan formulir aplikasi sing ora fleksibel. Sing diarani pembangkit listrik fotovoltaik sing disebar ing atap nuduhake proyek pembangkit listrik fotovoltaik sing dibangun ing atap bangunan, pangguna bisa nggunakake ...
    Waca liyane
  • Pimpinan kabupaten ngunjungi lan nuntun pabrik perusahaan kita

    Pimpinan kabupaten ngunjungi lan nuntun pabrik perusahaan kita

    Tanggal 9 September 2021, pimpinan Pemerintah Kabupaten Ningjin, Kota Xingtai, Provinsi Hebei ngunjungi pabrik Hebei Gaojing Photovoltaic Technology Co., Ltd kanggo inspeksi lan panuntun dhumateng, lan mimpin delegasi kanggo ngunjungi. Pemimpin wis nggawe perencanaan jangka panjang kanggo industri solar lan bakal bisa digunakake ...
    Waca liyane
  • Tes baterei

    Tes baterei

    Test baterei: amarga randomness saka kondisi produksi baterei, kinerja baterei diprodhuksi beda, supaya èfèktif gabungke Pack baterei bebarengan, iku kudu diklasifikasikaké miturut paramèter kinerja sawijining;tes baterei nguji ukuran baterei utawa ...
    Waca liyane
  • China bakal ngupayakake "netralitas karbon" ing taun 2060

    China bakal ngupayakake "netralitas karbon" ing taun 2060

    Ing 22 September 2020, ing debat umum Majelis Umum PBB kaping 75, Presiden China Xi Jinping ngusulake yen China bakal ngupayakake "netralitas karbon" ing taun 2060, karo Sekretaris Jenderal Xi Jinping ing KTT ambisi iklim, lan Paripurna Kelima. Sesi 19...
    Waca liyane
  • TUV Rhine bakal kerjo bareng karo perusahaan kita

    TUV Rhine bakal kerjo bareng karo perusahaan kita

    SNEC 15th (2021) International Solar Photovoltaic and Smart Energy (Shanghai) Exhibition and Forum dianakaké ing tanggal 3 nganti 5 Juni. gol karbon.Rhine TUV...
    Waca liyane