Apa Pilih Kita

  • 01

    Rega

    Tuku produk kualitas dhuwur ing rega murah.

  • 02

    Kinerja

    Kinerja generasi daya cahya sing luwih lemah.

  • 03

    Teknologi

    Line produksi otomatis lan teknologi fotovoltaik anjog.

  • 04

    Nilai

    Jaminan wafer silikon berkualitas tinggi, output komponen daya dhuwur lan kauntungan kinerja biaya sing apik banget kanggo para pelanggan.

index_advantage_bn

Produk Anyar

  • GJS-M530W

    GJS-M530W

    3.2mm High transmitansi lapisan kaca Tempered

  • GJS-M450W

    GJS-M450W

    Setengah potongan baterei saka 144 tablet panel surya kualitas

  • GJS-M300W

    GJS-M300W

    60sel 158.75MM karo adaptor MC4

  • GJS-M190W

    GJS-M190W

    36sel 157.75MM kanthi efisiensi transfer 17.38%.

  • GJS-P330W

    GJS-P330W

    72 sel 158.75 MM kanthi ukuran: 1955*992*35/40

  • GJS-P330BLACK

    GJS-P330BLACK

    72 sel 158.75MM panel fotovoltaik ireng

  • GJS-P280W

    GJS-P280W

    60 sel 157.75MM dan 3.2mm lapisan transmisi tinggi kaca tempered

  • GJS-P165W

    GJS-P165W

    36sel 157.75MM lan kabel khusus PV

  • Pengalaman (Taun)

  • +

    Produk Diversifikasi

  • +

    Pelanggan sing disetujoni

  • Mitra Koperasi (Benua)

Teknologi Kita

  • Kita milih wafer silikon sing berkualitas tinggi.Baris produksi otomatis mbisakake kita duwe teknologi slicing non-destruktif baterei majeng, teknologi welding lan teknologi laying baterei, lan kontrol kualitas sing ketat ndadekake tingkat kualifikasi produk kita tekan 100%

Blog Kita

  • Rega baterei wis dikurangi bubar

    Donya kabeh kanggo keuntungan;jagad iki rame, kabeh kanggo entuk bathi."Ing tangan siji, energi solar iku inexhaustible.Ing sisih liyane, proses pembangkit listrik tenaga surya ramah lingkungan lan bebas polusi.Dadi, pembangkit listrik fotovoltaik minangka salah sawijining cara pembangkit listrik sing becik ...

  • Bahan baku kanggo panel surya ambruk

    Sawise stabilitas telung minggu berturut-turut, rega bahan silikon nuduhake penurunan paling gedhe ing taun kasebut, rega injeksi senyawa kristal tunggal lan bahan padhet kristal tunggal ambruk luwih saka 3% saben wulan, lan permintaan sing dipasang ing hilir bakal nambah. !Sawise ...

  • Sistem solar 4MW kita mung diinstal

    Kutha kita kanggo konstruksi kotamadya, pamrentah wis tuku sistem solar 4MW perusahaan kanggo ngisi bus ing dalan kutha tanggal 6, Desember.Sistem tenaga surya off-grid nggunakake panel surya kanggo ngowahi energi solar dadi listrik kanthi cahya, nyuplai beban liwat daya solar lan ...

  • Inverter mung saiki digawe dening perusahaan

    Inverter, uga dikenal minangka pengatur daya, pengatur daya, minangka bagéyan penting saka sistem fotovoltaik. Fungsi sing paling penting saka inverter fotovoltaik yaiku ngowahi daya DC sing diasilake panel surya dadi daya AC sing digunakake ing piranti omah.Kabeh genera listrik...

  • Fotovoltaik atap saka panel surya 530 watt sing mung diprodhuksi

    Konstruksi atap fotovoltaik nggunakake panel surya 500w Perusahaan kita wis ngrampungake konstruksi fotovoltaik atap panel surya 500 watt, nggunakake panel surya sing diprodhuksi dening perusahaan kita.Tenaga surya minangka sumber daya lingkungan ijo sing ora bisa entek. Atap surya uga minangka bagean sing paling penting ...