MONO300W-60

Katrangan singkat:

Model: GJS-M300-60
Susunan: 6*10
Ukuran (mm): 1640*992*35
Tipe Kaca: 3.2mm Lapisan transmitansi tinggi Kaca tempered
Blackplane: Putih/Ireng
Kotak persimpangan: Tingkat perlindungan IP68
Kabel: PV kabel khusus
Jumlah Dioda: 3
Angin/Salju Tekanan: 2400Pa/5400Pa
Adaptor: MC4
Sertifikasi produk: IEC61215, IEC61730


Detail Produk

Tag produk

Kaluwihan

Silikon monocrystalline minangka bahan mentah kanggo nggawe sel fotovoltaik solar, nanging uga bahan kanggo nggawe chip semikonduktor.Amarga kekurangan bahan mentah silikon kanggo ngasilake silikon monocrystalline lan proses produksi sing rumit, mula produksie murah lan larang.
Kabel produk yaiku 4 mm persegi, garis kutub positif lan negatif dawane 900 mm, kabel khusus fotovoltaik

 

Parameter kinerja

Daya puncak (Pmax): 300W
Tegangan Daya Maksimum (Vmp):32.43V
Daya Maksimum Saiki (Imp):9.35A
Open Circuit Tegangan (Voc): 39.74V
Short Circuit Saiki (Isc): 10.19A
Efisiensi Modul(%):18,4%
Suhu kerja: 45 ℃ ± 3
Tegangan maksimum: 1000V
Suhu Operasi baterei: 25 ℃ ± 3
Kondisi tes standar: Kualitas udara AM1.5, Radiasi 1000W/㎡, Suhu baterei
Konfigurasi opsional

Adaptor: MC4

Panjang kabel: Bisa Disesuaikan (50cm/90cm/liyane)
Warna backplane: Ireng/Putih
Bingkai aluminium: Ireng/Putih

Ciri khas

Jaminan wafer silikon kualitas dhuwur, output komponen daya dhuwur lan kauntungan kinerja biaya sing apik kanggo pelanggan;
Tuku produk kualitas dhuwur kanthi rega murah;
Kinerja generasi daya cahya sing luwih lemah;
Teknologi slicing baterei dhuwur, saiki seri wis suda, Ngurangi mundhut internal komponen, Iku becik kanggo proyek ing wilayah panas dhuwur;
bantalan beban 5400Pa beban salju lan tekanan angin 2400Pa;
baris produksi otomatis lan teknologi fotovoltaik anjog;

 

Rincian

Panel surya kita duwe dioda kanggo nyegah mundur saiki lan nyetabilake arus;
Sudut sing paling cocok kanggo pemasangan panel surya yaiku horisontal 45 °;
Panel solar kudu katahan resik sak nggunakake normal kanggo mesthekake lumahing ora diblokir lan ngluwihi umur


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita