MONO530W-144B

Katrangan singkat:

Model: GJS-M530-144B
Susunan: 6*24
Ukuran (mm):2279*1134*35
Tipe Kaca: 3.2mm Lapisan transmitansi tinggi Kaca tempered
Panel mburi: Putih/Ireng
Kotak persimpangan: Tingkat perlindungan IP68
Kabel: PV kabel khusus
Jumlah Dioda: 3
Angin/Salju Tekanan: 2400Pa/5400Pa
Adaptor: MC4
Sertifikasi produk: IEC61215, IEC61730


Detail Produk

Tag produk

Ciri khas

Jaminan wafer silikon kualitas dhuwur, output komponen daya dhuwur lan kauntungan kinerja biaya sing apik kanggo pelanggan;
Tuku produk kualitas dhuwur kanthi rega murah;
Kinerja generasi daya cahya sing luwih lemah;
Teknologi slicing baterei dhuwur, saiki seri wis suda, Ngurangi mundhut internal komponen, Iku becik kanggo proyek ing wilayah panas dhuwur;
bantalan beban 5400Pa beban salju lan tekanan angin 2400Pa;
baris produksi otomatis lan teknologi fotovoltaik anjog;

Parameter kinerja

Daya puncak (Pmax): 530W
Tegangan Daya Maksimum (Vmp): 41.61V
Daya Maksimum Saiki (Imp):12.74A
Tegangan Sirkuit Terbuka (Voc): 49.51V
Short Circuit Saiki (Isc): 13.52A
Efisiensi Modul(%): 20,5%
Suhu kerja: 45 ℃ ± 3
Tegangan maksimum: 1000V
Suhu Operasi baterei: 25 ℃ ± 3
Kondisi tes standar: Kualitas udara AM1.5, Radiasi 1000W/㎡, Suhu baterei

Konfigurasi opsional

Adaptor: MC4
Dawane kabel: Bisa Dikustomisasi (50cm / 90cm / liyane)
Warna backplane: Ireng/Putih
Bingkai aluminium: Ireng/Putih

Kaluwihan

Panel surya 450 watt minangka sel monocrystalline produk perusahaan paling apik lan efisiensi konversi luwih saka 20%.
Sampeyan bisa tuku produk kualitas dhuwur ing rega murah;
Panel surya luwih apik banget-cahya kinerja generasi daya;
Kita duwe teknologi slicing baterei dhuwur, saiki seri wis suda, Ngurangi mundhut internal komponen, Iku becik kanggo proyek ing wilayah panas dhuwur;
Iku 450 watt setengah panel solar nggunakake teknologi inti perusahaan setengah nglereni teknologi supaya kualitas paling apik

Rincian

Panel surya kita duwe dioda sing efisien lan stabil, kanggo nyegah mundur saiki lan nyetabilake arus
Sudut sing paling cocok kanggo pemasangan panel surya yaiku horisontal 45 °;
Panel surya kudu tetep resik sajrone panggunaan normal kanggo mesthekake yen permukaan ora diblokir lan umure luwih dawa


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk