Fotovoltaik atap saka panel surya 530 watt sing mung diprodhuksi

微信图片_20211104164434 微信图片_20211104164421 微信图片_20211104164411

Konstruksi atap fotovoltaik nggunakake panel surya 500w

Perusahaan kita nembe ngrampungake konstruksi fotovoltaik atap panel surya 500 watt, nggunakake panel surya sing diprodhuksi dening perusahaan kita.

Tenaga surya minangka sumber daya lingkungan ijo sing ora entek-entek.Atap surya uga dadi bagian paling penting ing bangunan omah kanggo nampa sinar matahari.[1]Kanggo ngleksanakake konservasi energi lan target pengurangan emisi China sing dijanjekake ing saindenging jagad, ngiyataken dhukungan kebijakan kanggo energi anyar lan strategi ekonomi, lan nyepetake aplikasi teknologi fotovoltaik solar ing lapangan konstruksi kutha lan deso, kementerian lan komisi negara sing relevan. wis dibukak rencana gendheng solar.

Rencana gendheng solar fokus ing nyoba kanggo break liwat lan ngatasi masalah kemampuan desain terpadu bangunan photoelectric ora cukup, jurusan kombinasi kurang produk fotolistrik lan bangunan, kangelan sambungan kothak fotolistrik, lan pangerten pasar kurang.

Rencana gendheng solar considering keuntungan ekonomi lan sosial, tataran saiki aktif dipun promosiaken demo integrasi saka gendheng solar, tembok tirai photovoltaic lan bangunan photoelectric liyane ing kutha-kutha karo ekonomi dikembangaké lan pondasi industri apik;aktif nyengkuyung pangembangan pembangkit listrik mati ing padesan lan pelosok, ngleksanakake transmisi daya menyang padesan, lan ngleksanakake kabijakan nasional sing nguntungake rakyat.

Rencana gendheng solar kanggo mobilize semangat pembangunan kabeh pihak ing masyarakat liwat proyèk demonstrasi lan ningkataké implementasine saka kawicaksanan nasional sing relevan.Nguatake publisitas proyek demonstrasi, nggedhekake pengaruh, ningkatake kesadaran pasar, mbentuk suasana sosial sing apik kanggo pangembangan produk photoelectric solar, ningkataké implementasine saka on-line kawicaksanan enggo bareng rega listrik, wangun sinergi privasi, nggedhekake efek privasi;bagéyan penting saka hemat energi bangunan fotolistrik, promosi energi ing bangunan anyar, ana transformasi hemat energi bangunan lan cahya kutha.

Proyek demonstrasi winates kebijakan gendheng solar kudu luwih gedhe tinimbang 50kW, yaiku, paling sethithik 400 meter persegi, sing angel ditindakake, lan para pamilik sing mumpuni bakal fokus ing bangunan umum lan komersial kayata sekolah, rumah sakit lan pemerintah. Subsidi Keuangan, biaya ngukur listrik bisa dikurangi dadi 0,58 yuan / kWh. Isih ora jelas apa rega listrik on-grid fotovoltaik bisa diwenehi premi ing rega listrik online tenaga termal, nanging sanajan ora ana premium. , amarga biaya pembangkit listrik luwih murah tinimbang rega listrik dodolan jaringan listrik, pemilik isih nduweni kekuwatan kanggo mbangun proyek fotovoltaik kanggo ngasilake daya kanggo panggunaan dhewe, tinimbang tuku listrik saka jaringan listrik. subsidi lan biaya pembangkit listrik kanggo mudhun luwih.


Wektu kirim: Nov-09-2021