POLY280-60

Katrangan singkat:

Model: GJS-P280-60
Susunan: 6*10
Ukuran: 1640*992*35
Tipe Kaca: 3.2mm Lapisan transmitansi tinggi Kaca tempered
Blackplane: Putih/Ireng
Kotak persimpangan: Tingkat perlindungan IP68
Kabel: PV kabel khusus
Jumlah Dioda: 3
Angin/Salju Tekanan: 2400Pa/5400Pa
Adaptor: MC4
Sertifikasi produk: IEC61215, IEC61730


Detail Produk

Tag produk

Ciri khas

Jaminan wafer silikon kualitas dhuwur, output komponen daya dhuwur lan kauntungan kinerja biaya sing apik kanggo pelanggan;
Tuku produk kualitas dhuwur kanthi rega murah;
Kinerja generasi daya cahya sing luwih lemah;
Teknologi slicing baterei dhuwur, saiki seri wis suda, Ngurangi mundhut internal komponen, Iku becik kanggo proyek ing wilayah panas dhuwur;
bantalan beban 5400Pa beban salju lan tekanan angin 2400Pa;
baris produksi otomatis lan teknologi fotovoltaik anjog;

Parameter kinerja

Daya puncak (Pmax): 280W
Tegangan Daya Maksimum (Vmp): 31.67V
Daya Maksimum Saiki (Imp):8.85A
Open Circuit Tegangan (Voc): 38.02V
Short Circuit Saiki (Isc): 9.37A
Efisiensi Modul(%):17,2%
Suhu kerja: 45 ℃ ± 3
Tegangan maksimum: 1000V
Suhu Operasi baterei: 25 ℃ ± 3
Kondisi tes standar: Kualitas udara AM1.5, Radiasi 1000W/㎡, Suhu baterei

Konfigurasi opsional

Adaptor: MC4
Panjang kabel: Bisa Disesuaikan (50cm/90cm/liyane)
Warna backplane: Ireng/Putih
Bingkai aluminium: Ireng/Putih

Kaluwihan

We njamin wafer silikon kualitas dhuwur, output komponen daya dhuwur lan kauntungan kinerja biaya banget becik kanggo pelanggan;
Sampeyan bisa tuku produk kualitas dhuwur ing rega murah;
Panel surya luwih apik banget-cahya kinerja generasi daya;
Kita duwe teknologi slicing baterei dhuwur, saiki seri wis suda, Ngurangi mundhut internal komponen, Iku becik kanggo proyek ing wilayah panas dhuwur;
bantalan beban 5400Pa beban salju lan tekanan angin 2400Pa;
baris produksi otomatis lan teknologi fotovoltaik anjog;

Rincian

Panel surya kita duwe dioda kanggo nyegah mundur saiki lan nyetabilake arus;
Sudut sing paling cocok kanggo pemasangan panel surya yaiku horisontal 45 °;
Panel solar kudu katahan resik sak nggunakake normal kanggo mesthekake lumahing ora diblokir lan ngluwihi umur


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk