POLY330W-72

Katrangan singkat:

Model: GJS-P330-72
Susunan: 6*12
Ukuran: 1955 * 992 * 35
Tipe Kaca: 3.2mm Lapisan transmitansi tinggi Kaca tempered
Panel mburi: Putih/Ireng
Kotak persimpangan: Tingkat perlindungan IP68
Kabel: PV kabel khusus
Jumlah Dioda: 3
Angin/Salju Tekanan: 2400Pa/5400Pa
Adaptor: MC4
Sertifikasi produk: IEC61215, IEC61730


Detail Produk

Tag produk

Ciri khas

Jaminan wafer silikon kualitas dhuwur, output komponen daya dhuwur lan kauntungan kinerja biaya sing apik kanggo pelanggan;
Tuku produk kualitas dhuwur kanthi rega murah;
Kinerja generasi daya cahya sing luwih lemah;
Teknologi slicing baterei dhuwur, saiki seri wis suda, Ngurangi mundhut internal komponen, Iku becik kanggo proyek ing wilayah panas dhuwur;
bantalan beban 5400Pa beban salju lan tekanan angin 2400Pa;
baris produksi otomatis lan teknologi fotovoltaik anjog;

Parameter kinerja

Daya puncak (Pmax): 330W
Tegangan Daya Maksimum (Vmp): 37.34V
Daya Maksimum Saiki (Imp):8.84A
Open Circuit Tegangan (Voc): 44.81V
Short Circuit Saiki (Isc): 9.38A
Efisiensi Modul(%):17,1%
Suhu kerja: 45 ℃ ± 3
Tegangan maksimum: 1000V
Suhu Operasi baterei: 25 ℃ ± 3
Kondisi tes standar: Kualitas udara AM1.5, Radiasi 1000W/㎡, Suhu baterei

Konfigurasi opsional

Adaptor: MC4
Panjang kabel: Bisa Disesuaikan (50cm/90cm/liyane)
Warna panel mburi: Ireng/Putih
Bingkai aluminium: Ireng/Putih

Kaluwihan

Panel fotovoltaik polikristalin 310 watt ngemot 72 sel kanthi sertifikasi kualifikasi produk profesional.
Kristal kaping pirang-pirang sing nyebabake panel duwe tampilan biru 'marmer'.Kaya panel monocrystalline, panel polycrystalline bakal ngemot 60 utawa 72 sel.
Kanthi pangembangan teknologi, perbaikan kualitas, output daya panel surya polycrystalline tekan 310 watt.

Rincian

Panel surya kita duwe dioda kanggo nyegah mundur saiki lan nyetabilake arus;
Sudut sing paling cocok kanggo pemasangan panel surya yaiku horisontal 45 °;
Panel solar kudu katahan resik sak nggunakake normal kanggo mesthekake lumahing ora diblokir lan ngluwihi umur.
Sing paling penting babagan ngresiki panel surya:
1-Ora bisa mlaku ing ndhuwur
2-Ora meksa banyu dhuwur digunakake
3-Ora ana alat reresik kasar
4-Produk pembersih daya ora digunakake
Cuci nganggo semprotan banyu sing entheng lan gunakake pel sing entheng yen perlu sabun tipis.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk